ПоддержатьУкраїнська

Побив та пограбував масажистку: у Житомирі затримали зловмисника (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

Побив та пограбував масажистку: у Житомирі затримали зловмисника (фото)

Подія сталась увечері 26 листопада в обласному центрі. Малознайомий чоловік, який прийшов на сеанс масажу, напав на житомирянку в її ж квартирі. Поліцейські швидко встановили особу та затримали підозрюваного у вчиненні тяжкого злочину. Розпочато кримінальне провадження, передає "Україна Кримінальна" з посиланням на Відділ комунікації поліції Житомирської області.

Фото: Нацполіція

Близько 21 години до Житомирського відділу поліції надійшло повідомлення про напад на жительку обласного центру. Потерпіла, 26-річна жінка, розповіла, що годину тому до її квартири за попередньою домовленістю на процедуру масажу прийшов чоловік, якого вона знала лише на ім'я. У помешканні, крім господарки, нікого не було. Тож візитер цим і скористався: він спричинив жінці тілесні ушкодження, а коли та втратила свідомість, виніс з її оселі близько 2 тисяч гривень і особисті речі. Отямившись, потерпіла звернулась по допомогу до сусідів, і ті зателефонували на спецлінію "102".

Встановити кривдника заявниці поліцейським вдалося швидко завдяки першочерговим заходам, у тому числі непублічного характеру. Вже за кілька годин оперативники карного розшуку Житомирського відділу поліції та патрульні ТОРу розшукали підозрюваного на території одного з підприємств міста, де він працював, а заодно і тимчасово мешкав.

"Затриманим у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України є 34-річний уродженець Криму. Про чоловіка відомо, що він раніше притягувався до кримінальної відповідальності за особливо тяжкий злочин і відбував покарання в одній з пенітенціарних установ на Житомирщині. З місць позбавлення волі звільнився минулого року", — розповів т.в.о. начальника Житомирського ВП ГУНП Сергій Синявський.

Під час затримання у чоловіка вилучені речі, викрадені з квартири заявниці та інші докази його причетності.

Фото: Нацполіція

Вчинення розбійного нападу поліцейські розслідують у рамках розпочатого відповідного кримінального провадження. У ході досудового розслідування можлива додаткова правова кваліфікація окремих обставин.

За чинним законодавством подібні протиправні дії можуть обернутися для чоловіка позбавленням волі на строк до 7 років.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, у Дніпропетровській області внаслідок пожежі загинуло двоє малолітніх дітей.

Другие новости

Коммунальщики Киева завысили цены на аренду техники на 24 млн грн во время строительства Подольского моста

Коммунальщики Киева завысили цены на аренду техники на 24 млн грн во время строительства Подольского моста

Прокуратура Киева направила в суд обвинительный акт по и.о. директора КП за служебную халатность

Миллиарды на ГЭС и вилла на 'намыве' под Киевом: чем известен победитель тендеров 'Укргидроэнерго' Рева

Миллиарды на ГЭС и вилла на "намыве" под Киевом: чем известен победитель тендеров "Укргидроэнерго" Рева

Единственным конкурентом Ревы было ООО "КП "Электрюгзападмонтаж-11", которое предложило на 42% низшую цену