ПоддержатьУкраїнська

У Києві за матеріалами СБУ засуджено організатора наркоугруповання

StopCor
StopCor

StopCor

У Києві за матеріалами СБУ засуджено організатора наркоугруповання

У Києві за матеріалами Служби безпеки України засуджено організатора наркоугруповання, учасники якого займалися контрабандою гуртових партій екстазі з Європи та збутом заборонених речовин у столиці.

Співробітники Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю блокували діяльність групи влітку 2017 року. Тоді оперативники затримали на одному з київських автовокзалів організатора наркотрафіка, який особисто доправив із-за кордону партію «товару», та його спільника. У багажі «туриста» правоохоронці виявили понад 6 тисяч пігулок психотропної речовини МДМА та 300 грамів метамфетаміну. Орієнтовна вартість виявлених наркотиків становила 600 тисяч гривень за цінами чорного ринку.

Святошинський районний суд столиці визнав організатора групи винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 307 (незаконне зберігання та перевезення наркотичних засобів з метою збуту в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України, та призначив покарання у вигляді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Вирок набув законної сили.

Судовий розгляд щодо його спільника триває.

Другие новости

На Житомирщине руководитель благотворительного фонда продавал 'гуманитарные' автомобили, предназначенные для ВСУ

На Житомирщине руководитель благотворительного фонда продавал "гуманитарные" автомобили, предназначенные для ВСУ

Информация о продаже руководителем БФ таких автомобилей свободно распространялась в общине.