ПоддержатьУкраїнська

У Кропивницькому судитимуть банду перевертнів у погонах

StopCor
StopCor

StopCor

У Кропивницькому судитимуть банду перевертнів у погонах

Прокуратурою Кіровоградської області завершено досудове розслідування у справі колишніх поліцейських, яким інкримінують вчинення тяжких та особливо тяжких злочинів. 

Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

Наразі обвинувальний акт направлено до Кіровського районного суду. Правоохоронців підозрюють у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди, катуваннях, крадіжці, незаконному проникненню до житла, шахрайстві, перевищенні влади та службових повноважень, вчинених у складі організованої групи.

Злочинна діяльність організованої групи була викрита 22.07.2016 року під час передачі частини грошових коштів в сумі 3000 доларів США від загальної суми неправомірної вигоди в розмірі 8500 доларів США.

За інформацією правоохоронців, очолював злочинну групу колишній заступник начальника Кіровоградського відділу поліції ГУ Нацполіції в Кіровоградській області. Також участь у ньому брав і місцевий "кримінальний авторитет".

"Потерпів від злочинної діяльності мешканець обласного центру пенсійного віку, в якого обвинувачені намагались відібрати квартиру, вартістю 600 тис грн, а його самого погрожували кинути за ґрати", - зазначається на сайті Генпрокуратури", - повідомляє прес-служба ГПУ.

Під час досудового розслідування була повністю доведена вина екс-поліцейських. Міру покарання їм визначатиме суд.

Нагадаємо, прес-секретар МВС Артем Шевченко повідомив, що одним із членів банди "розбійників із Княжичів" є колишній співробітник управління боротьби з організованою злочинністю Ігор Касян.

Другие новости

После расследования СтопКора скандальные пророссийские 'охранники' Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора скандальные пророссийские "охранники" Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора "охранники" мэра Ирпеня из агентства "ЧУР" покинули горсовет