ПоддержатьУкраїнська

У Львові керівник департаменту міськради відповідатиме за хабарі

StopCor
StopCor

StopCor

У Львові керівник департаменту міськради відповідатиме за хабарі

Начальника управління департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради затримали під час одержання хабара в розмірі 80 тис. грн. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Франківського районного суду м. Львова для розгляду по суті.

Про це передає УНН з посиланням на прес-службу військової прокуратури Західного регіону України.

Військова прокуратура Західного регіону України завершила досудове розслідування в кримінальному провадженні за підозрою начальника управління житлового господарства департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням).

"Установлено, що за грошову винагороду в розмірі 700-800 тис. грн вказаний посадовець пообіцяв посприяти в укладенні Львівської міською радою із суб'єктом господарювання договорів на проведення капітального ремонту будинків та не створювати перепони в проведенні розрахунків за ними", – йдеться у повідомленні.

Загалом зловмисник планував укласти такі договори на суму 10 млн грн. Розмір хабара мав становити 7-8% від ціни кожного з договорів.

Затримали посадовця 17 листопада 2016 року в центрі м. Львова під час одержання чергової частини хабара в розмірі 80 тис грн.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Франківського районного суду м. Львова для розгляду по суті.

Другие новости

После расследования СтопКора скандальные пророссийские 'охранники' Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора скандальные пророссийские "охранники" Маркушина забрались из мэрии Ирпеня (видео)

После расследования СтопКора "охранники" мэра Ирпеня из агентства "ЧУР" покинули горсовет