ПоддержатьУкраїнська

Правда розкрита: Австралія і Нідерланди разом звинуватили Росію в катастрофі МН-17

StopCor
StopCor

StopCor

Правда розкрита: Австралія і Нідерланди разом звинуватили Росію в катастрофі МН-17

Австралія і Нідерланди офіційно визнали той факт, що Росія збила "Боїнг-777" на Донбасі. Про це заявили прем'єр-міністри Австралії та Нідерландів. Росія ж спробувала дати відповідь, але сенсу це не принесло.

Уряди Австралії, а також Нідерландів зробили заяву про те, що підтримують висновки розслідування аварії "Боїнга-777" на Донбасі. Відзначимо, що розслідування вела Спільна слідча група (ССД).

"Я готовий підтвердити нашу підтримку. Незалежне розслідування було зроблено", – повідомила прем'єр-міністр Австралії Маріс Пейн. Вона також сказала, що шкодує про дії, які робить Росія. Адже вона відмовляється визнавати підсумки міжнародного розслідування.

Аналогічна точка зору і у прем'єр-міністра Нідерландів Марка Рютте. Він заявив, що "ССД надала переконливі докази на користь того, що саме Росія причетна до катастрофи МН-17".

Раніше в ССД робили заяву про те, що ракета, що потрапила в літак, є російською. Її привезли на Донбас з військової частини РФ. Однак Москва не погоджується з такими висновками. Вона стверджує, що це Україна винна. Хоча у такий висновок міжнародна спільнота не вірить, оскільки докази відсутні.

Нагадаємо, раніше Австралія приєдналася до "війни" проти Кремля. Вона готова вислати дипломатів Росії зі своєї території, щоб запобігти пропаганді та можливим загрозам з боку агресора. Нідерланди ж відповідали вже Росії на "іхтамнет", коли йшлося про катастрофу МН-17.

Другие новости