ПоддержатьУкраїнська

Вперше за історію Ізраїль відправив прямий рейс до ОАЕ

StopCor
StopCor

StopCor

Вперше за історію Ізраїль відправив прямий рейс до ОАЕ

31 серпня Ізраїль відправив перший в історії прямий авіарейс до Об'єднаних Арабських Еміратів (ОАЕ). На борту - дипломатичні делегації Ізраїлю і США, які проведуть переговори з представниками ОАЕ.

 Фото: twitter com/netanyahu

Про це повідомляє The Times of Israel.

Повідомляється, що сьогодні в 11:21 по Тель-Авіву (час збігається з київським) в Абу-Дабі вилетів літак ізраїльської авіакомпанії El Al. Це перший в історії комерційний рейс з Ізраїлю в ОАЕ. Літак з делегаціями на чолі з радником прем'єр-міністра Ізраїлю з нацбезпеки Меїром Бен-Шабатом і радником президента США Дональда Трампа Джаредом Кушнером приземлиться через три з половиною години.

"Вперше зареєстрований в Ізраїлі літак пролетить над Саудівською Аравією і після безпосадочного польоту з Ізраїлю приземлиться в ОАЕ", - сказав командир екіпажу Таль Беккер.

Очікується, що спільна делегація візьме участь у робочих зустрічах з ряду питань напередодні підписання угод між Ізраїлем і ОАЕ про співробітництво у громадянській та економічній сферах.

"Ми збираємося сісти на історичний рейс, перший в історії комерційний рейс між Ізраїлем та арабською країною Перської затоки. Хоча це історичний політ, ми сподіваємося, що він покладе початок ще більше історичному подорожі на Близький Схід та за його межі", - заявив перед вильотом старший радник Білого дому Джаред Кушнер.

Другие новости