ПоддержатьУкраїнська

На Донбасі поранили військового

StopCor
StopCor

StopCor

На Донбасі поранили військового

У районі бойових дій на Донбасі упродовж суботи, 21 березня, бойовики десять разів порушили перемир'я, в тому числі із застосуванням забороненого озброєння. Унаслідок бойових дій один український військовик дістав поранення

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" під ворожі обстріли потрапили захисники Мар'їнки, Красногорівки, Новотроїцького та Водяного.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики обстріляли позиції наших бійців поблизу Новотошківського, Новгородського, Попасної та Новолуганського.

"Такі злочинні дії ворога не залишилися безкарними. Підрозділи Об'єднаних сил, використовуючи чергові вогневі засоби, дали збройним формуванням РФ адекватну відповідь", - повідомляє прес-центр штабу ООС в Facebook.

У штабі ООС зазначили, що військовослужбовці й надалі відповідатимуть на факти порушень режиму припинення вогню з боку противника у разі, якщо його дії нестимуть пряму загрозу бійцям ВСУ або мирному населенню.

Вчора внаслідок обстрілів один військовик дістав поранення. З початку цієї доби бойовики вогневої активності не проявляли, втрат серед наших захисників немає.

Другие новости