ПоддержатьУкраїнська

На Донеччині підлітки побили пенсіонерів заради розваги - подробиці

StopCor
StopCor

StopCor

На Донеччині підлітки побили пенсіонерів заради розваги - подробиці

Днями поліція Добропільська отримала повідомлення про бійку в одній із місцевих квартир. Внаслідок слідчо-оперативних дій було затримано четверо підлітків 14-ти та 15-років. Вони стверджують, шо скоїли побиття пенсіонерів задля розваги.

Про це повідомляє Магнолія-ТВ.

Днями до поліції зателефонував місцевий житель, який повідомив, що у сусідній квартирі відбувається бійка. Прибувши за вказаною адресою, патрульні поліції побачили двох підлітків, які били господарів оселі.

Нападники були затримані. Але, правоохоронці з’ясували, що до скоєння правопорушення причетні ще двоє неповнолітніх, які втекли з місця скоєння злочину до приїзду поліції.

На розшук втікачів одразу ж був орієнтований весь особовий склад Добропільського відділення поліції. Перевіряли місця можливої їх появи, опитували однокласників та рідних, які могли мати інформацію відносно місця їх перебування. Вже наступного дня поліцейські встановили місцезнаходження неповнолітніх та затримали їх.

Встановлено, що четверо п’яних хлопців 14 та 15 років,увірвалися до квартири, де проживали двоє чоловіків 54 та 58 років. Підлітки безпідставно почали бити господарів та руйнувати все у квартирі. Крім того, один з юнаків знімав хуліганські дії своїх друзів на відео. Свою поведінку хлопці пояснили бажанням розважитися.

Поліцейські вилучили у неповнолітніх відеозаписи, на яких задокументовано їх протиправну діяльність.

Всі четверо порушників затримані.

Хлопцям повідомлено про підозру. Санкція статі передбачає від 3 до 7 років позбавлення волі.

Другие новости