ПоддержатьУкраїнська

На Хмельниччині медиків звинуватили у страшній смерті чоловіка

StopCor
StopCor

StopCor

На Хмельниччині медиків звинуватили у страшній смерті чоловіка

Рідні Геннадія Дячука – жителя Хмельницької області – вважають винними у його смерті медиків з місцевого лікувального закладу. Кажуть, що чоловік три дні страждав від страшних мук, але його ніяк не лікували, очікуючи на хабара. Врешті він помер, лікарі кажуть – від старості.

Новину повідомляє "Преса України".

Почуте від медиків просто не вкладалося в голові. Коли рідні разом з Геннадієм Олександровичем приїхали в лікарню, почався справжній жах. Чоловік на каталці корчився і стогнав від болю, кричав і благав про допомогу, а лікарі навідріз відмовлялися його госпіталізувати.

Лише після скарги головному лікарю, медики погодилися на госпіталізацію хворого. Поклали в хірургічне відділення – у терапії нібито не було місць.

Доньки Геннадія кажуть: медики зробили кардіограму, взяли аналіз крові та поміряли тиск. Це була остання медична допомога для їхнього батька.

Чоловік протримався майже три доби. З кожною хвилиною його стан погіршувався. Коли вже почав задихатися, відправили до реанімації. Але дорогоцінний час був втрачений. За дві години пенсіонер помер.

Медики свою бездіяльність заперечують. Мовляв, хворого як могли, так і лікували. Але вони – не чарівники, і молодість не повертають.

Розтин провели, але в медичних документах відомості про нього відсутні. Щодо причин смерті, версії в лікарів різні.

Пояснити попередню причину смерті намагається судмедексперт, який працює в лікарні патологоанатомом. Остаточний результат обіцяє за місяць.

Рідні загиблого пацієнта з жахом розповідають, як лікарі ледь не билися з ними, аби відібрати медичну картку Геннадія Дячука. Адже в ній і про лікування, і про смерть – рівно нічого.

У поліції порушили кримінальне провадження, стаття тяжка – вбивство. Розслідування смерті чоловіка лише почалося. Якщо поліцейські доведуть, що Геннадія Дячука просто покинули помирати без медичної допомоги, винуватців у білих халатах очікує від 7 до 15 років позбавлення волі.

https://youtu.be/ClSnISmp8zg

Нагадаємо, малих хворих дітей приймає у Львові Генрі Марш – всесвітньо відомий нейрохірург, кар'єра якого стрімко розвивалася через талант проведення найскладніших операцій. Саме Марш є автором бестселера "Історія про життя, смерть і нейрохірургію" та героєм двох знятих про нього кінострічок.

Другие новости