ПоддержатьУкраїнська

«Немовлята Гінзбург»: депутат Київради Пабат вимагатиме звільнення очільниці ДОЗ

StopCor
StopCor

StopCor

«Немовлята Гінзбург»: депутат Київради Пабат вимагатиме звільнення очільниці ДОЗ

Депутат Київради Олександр Пабат проситиме Віталія Кличка звільнити з посади очільницю Департаменту охорони здоров’я Валентину Гінзбург. Про це він заявив на сторінці у Facebook.

 Валентина Гінзбург Ілюстрація: СтопКор

За його словами, коли її тільки призначили в жовтні 2017 року, він в інтерв’ю цитував відгуки про неї як про «професіонала в галузі менеджменту охорони здоров’я, досвідченого чиновника».

Нині він сказав: «Я тоді зазначив, що з часом можна буде робити якісь висновки. Зараз я їх зробив, тож сьогодні Віталію Кличку буде надіслано звернення з вимогою прибрати Гінзбург з обійманої посади та опубліковано відповідну петицію. А поки що, ознайомтесь із «немовлятами» Гінзбург. Дійсно, моторошна історія навіть через пару років», ― написав Пабат та подякував журналістам «СтопКору» за якісне розслідування.

https://www.facebook.com/100000068638318/posts/3302508889761366?d=n&sfns=mo

Як повідомляв «СтопКор» раніше, нардеп Віталій Купрій розповів журналістам моторошну історію про 62 мертвонароджених немовлят у лікарні міста Кам’янське за рік, підробку документів та зниклі тіла дітей. Тоді очільницею ДОЗ області була саме Валентина Гінзбург. Нардеп звернувся до неї з листом, була скликана комісія, яка дійшла висновку, що немає порушень чинного законодавства.

«Я зрозумів, що вони «в темі», ― розповів тоді Купрій.

Другие новости