ПоддержатьУкраїнська

Правоохоронці у Дніпрі тиснуть на лікарів: медики вийшли на пікет (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

Правоохоронці у Дніпрі тиснуть на лікарів: медики вийшли на пікет (фото)

17 червня, в Дніпрі лікарі Клінічної лікарні швидкої медичної допомоги вийшли на мовчазний протест, щоб підтримати колег з міськлікарні №21, на яких чинять тиск правоохоронці і створюють перешкоди в лікуванні хворих, в тому числі з COVID-19.

 Фото: Дніпровська панорама

Про це повідомляє "Дніпровська панорама"

Медики Клінічної лікарні швидкої допомоги тримали плакати з написами: "Зробимо їх разом" - це було про лікарів?", "Хто відповість за злочини прокуратури проти лікарів?", "Олійник, годі спекулювати, час працювати".

У матеріалі йдеться, що раніше "депутат "Слуги народу" Кирило Нестеренко, наближений до глави Дніпропетровської облради Святослава Олійника, написав заяву в поліцію на керівництво та лікарів 21-ї лікарні, яка є опорною в боротьбі з коронавірусом. Після цього в медустанову стали приходити силовики, проводити виїмку документів, заважаючи роботі медиків".

 Фото: Дніпровська панорама

Також повідомляється, що 21-шу лікарню підтримали городяни, а на сайті Офісу Президента України з'явилася петиція від імені голови правління громадської організації "Регіональної асоціації пацієнтів" Лариси Бабич, яка просить Зеленського втрутитися і припинити тиск на лікарів-інфекціоністів.

Читайте інші важливі новини Дніпра на сайті "СтопКор"!

Другие новости