ПоддержатьУкраїнська

Стало відомо коли Іран вирішить, чи передавати Україні "чорні скриньки"

StopCor
StopCor

StopCor

Стало відомо коли Іран вирішить, чи передавати Україні 'чорні скриньки'

Іран ухвалить остаточне рішення щодо "чорних скриньок" зі збитого українського літака після доповіді іранської делегації керівництву країни про результати візиту в Україну. Про це повідомив спеціальний представник президента Республіки Іран Мохаммад Есламі. 

Як повідомили у пресслужбі РНБО, 23 січня Данілов зустрівся з іранським уповноваженим з розслідування авіакатастрофи стосовно питання роботи експертної групи.

Під час зустрічі Данілов наголосив на особливій важливості питання отримання Україною "чорних скриньок", відзначили у РНБО.

"Своєю чергою, іранський уповноважений з розслідування авіакатастрофи зазначив, що остаточне рішення щодо подальшої роботи із засобами реєстрації польотної інформації буде ухвалено після доповіді іранської делегації керівництву країни про результати візиту в Україну та з урахуванням вимог статті 26 Чиказької конвенції іа Додатку 13 до неї", — йдеться у повідомленні.

У пресслужбі додали, що секретар РНБО України наголосив на повній технічній готовності України забезпечити необхідний комплекс робіт для дослідження "чорних скриньок".

Як повідомили у РНБО, у рамках розслідування катастрофи українського літака Боїнг 737-800 UR-PSR в середу, 21 січня, до Києва прибули представники Організації цивільної авіації (САО) Ірану на чолі з уповноваженим з розслідування Ісламської Республіки Іран (ІРІ).

Другие новости