ПоддержатьУкраїнська

У Києві напали на відомого ветерана АТО (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

У Києві напали на відомого ветерана АТО (відео)

В столиці черговий напад на учасника війни на Сході. Постраждав Микола Ворошнов - його побили невідомі. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці та опублікував відео.

https://www.facebook.com/mykola.voroshnov/videos/2996778190372404/?t=0

За його словами, сталося це напередодні на Березняках перед виїздом на Дарницький міст, об 11:00.

Ворошнов розповів, що їхав по головній дорозі, коли з-під-знаку «Поступись дорогою» йому напереріз вилетіло авто. А коли він не схотів пропустити, бо це було проти ПДР, то підрізали і учинили розправу.

"Водій: представницької зовнішності, з депутатським значком на відвороті піджака, а з пасажирського місця - охоронець у плащі з «вухом», який одразу «обозначив» наявність вогнепальної зброї. Нетривала перепалка на підвищених типу: «кому ты сигналишь» та «ты вообще знаешь с кем общаешься». Зупинились ще одне авто, здаєть Х5, там ще двоє", - написав Ворошнов.

Потерпілий запевняє, що четверо чоловіків накинулися на нього одного з різних сторін із кулаками.

«Добрих стусанів отримав. Давно так не відгрібав. Аж ностальгія. Повно «юшки», половинка зуба, ну і розвалили трохи губи, особливо з середини. Нормально так поприлітало. Але обличчя пройшло випробування на міцність», - додав Ворошнов.

Чоловік поліцію не викликав і заяву не писав, бо «не вірить в правосуддя», втім вирішив самотужки зайнятися пошуком нападників. За його словами, депутат був на елітному чорному «Порш Каєні» з номерним знаком 7747.

«Десь з годину просидів на сайті Верховної ради, намагаючись знайти «знайому» пику. Так шо б «це точно він» - ні, нічого. Я взагалі обличчя погано запам'ятовую, а тут ще й по голові били, тож», - написав постраждалий та закликав очедців події, які фільмували все на свої мобільні, допомогти йому з пошуками.

Другие новости

Миллионы для руководства и награда скандальному экснардепу: госаудиторы проверяют деятельность НАМН и ее президента Цымбалюка

Миллионы для руководства и награда скандальному экснардепу: госаудиторы проверяют деятельность НАМН и ее президента Цымбалюка

Журналисты СтопКора пообщались с президентом НАМН Цымбалюком по поводу эффективности использования ресурсов академии, высоких зарплат руководства и связей с одиозным экснардепом Дубовым