ПоддержатьУкраїнська

У Ворохті чоловік підпалив будинок з дітьми та дорослими (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

У Ворохті чоловік підпалив будинок з дітьми та дорослими (фото)

Інцидент трапився у Ворохті на Прикарпатті. Невідомий підпалив будинок, внаслідок пожежі постраждали двоє дітей та дорослих. Правоохоронці вже встановили особу палія та затримали його.

 Фото: Національна поліція

Про це повідомляє Магнолія-ТВ.

Нагадаємо, до яремчанських поліцейських поступило повідомлення про пожежу у смт. Ворохта. Попередньо очевидці розповіли, що горить двоповерховий дерев’яний будинок.

Поліцейські одразу виїхали у Ворохту і в ході огляду місця події встановили, що загорання виникло у коридорі другого поверху двоповерхового дерев’яного житлового будинку на шість квартир. Через пожежу знищено другий поверх і пошкоджено перший.

Як наслідок, дістали серйозні опіки 6-місячне немовля, 3-річна дівчинка та їх 35-річна мама. Постраждав і 41-річний чоловік, який допомагав мамі з дітьми вибратися з помешкання. Їх госпіталізовано і наразі потерпілі у медзакладі.

 Фото: Національна поліція

З’ясовано, що до виникнення пожежі причетний 28-річний мешканець Ворохти, який є колишнім співмешканцем 35-річної потерпілої. На нього вказала й сама потерпіла, адже у чоловіка з нею були неприязні відносини. Більше того, 9 січня 2020 року в ході конфлікту мешканець Ворохти спричинив тілесні ушкодження колишній співмешканці. 3 лютого слідчі спрямували це кримінальне провадження до суду.

В ході опитування чоловік зізнався поліцейським, що підпалив будинок.

За фактом пожежі відкрито кримінальне провадження. Йдеться про умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу, яке заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.

Другие новости