ПоддержатьУкраїнська

За що хотіли вбити харківського адвоката? (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

За що хотіли вбити харківського адвоката? (фото)

Правоохоронці висунули основну версію замаху на адвоката у центрі Харкова. За попередньою версією, головною причиною стала його професійна діяльність.

 Фото: Національна поліція
 Фото: Національна поліція

Про це повідомляє Магнолія-ТВ.

Автівку «Opel Vectra» на єврономерах, на якій ймовірно втікали підривники, знайшли по вулиці Пушкінській. Автомобіль ймовірно спалили, замітаючи сліди. До того машина була крадена.

Серед інших подробиць: вибуховий пристрій був закладений під машиною і здетонунав на асфальті. Ймовірно його зробили власноруч із тротилу.

Тим часом поліція розпочала кримінальне провадження і розслідування за фактом вибуху в центрі міста. Подію кваліфікували як замах на умисне вбивство, небезпечне для багатьох громадян.

Нагадаємо, в понеділок, 25 листопада близько 10-ї ранку у Харкові по вулиці Чайковського стався вибух у автомобілі «Toyota Camry» в той час коли водій сідав в автомобіль. Чоловік не постраждав, самостійно зміг вибратися з машини. Втім від вибуху були пошкоджені припарковані поруч із місцем вибуху машини. А підривники з місця події втекли. Поліція оголосила операцію «Перехоплення».

Другие новости