ПоддержатьУкраїнська

Побутовий конфлікт між борцями або розбірки ОЗГ? Деталі стрілянини в Українці (відео)

StopCor
StopCor

StopCor

Побутовий конфлікт між борцями або розбірки ОЗГ? Деталі стрілянини в Українці (відео)

2 вересня о 19:15 в місті Українка Обухівського району сталася стрілянина, в результаті якої постраждали кілька місцевих жителів. 

Фото: скріншот

Конфлікт розпочався зі звичайної побутової сварки на тренуванні бійців ММА, які вели боротьбу у спарингу. На цьому відео видно, як у спортивному клубі “Ф1”, що в Обухові, борці спершу тренуються, але потім ситуація ненадовго виходить з-під контролю. 

https://www.facebook.com/stopcor.ua/videos/341467607036132/

Наступного дня, за словами інсайдерів, батько Патрудіна Юсуфова, одного із цих борців, вирішив влаштувати сину зустріч із Олександром Висоцьким – спортсменом, що роз'єднував спаринг-партнерів. У місцевому кафе “ДеБош” батько планував помирити хлопців за чашкою чаю. Чоловік вирішив покликати на цю зустріч спільних знайомих двох борців, щоб ті допомогли мирно залагодити звичайний побутовий конфлікт. Але чи то молодики неправильно зрозуміли батька борця, чи вирішили взяти ініціативу у свої руки, але все переросло у стрілянину. 

Боєць Олександр Висоцький разом зі своїм товаришем Петром Шинкаренком, не знаючи про заплановану зустріч, зайшли повечеряти у згадане кафе “ДеБош”. У цьому місці на набережній поруч із пляжем зазвичай збирається вся молодь міста. На виході з закладу на парубків вже чекали близько 30 озброєних молодиків чеченської національності (серед них уродженці Чечні, РФ, Дагестана). Агресивно налаштовані хлопці одразу накинулися з кулаками на місцевих Олександра Висоцького та Петра Шинкаренка, відтак взялись за зброю і відкрили вогонь по бійцях. У результаті обидва з кульовими пораненнями зараз у лікарні.  

В організації збройного конфлікту сьогодні обвинувачують тренера обох борців Висоцького та Юсуфова, Пата Робокідзе. Правоохоронці звинувачують його в тому, що тренер підвозив молодикам зброю. Хоча доказів цьому немає. Посилаються винятково ось на це відео. Як повідомляють джерела, зйомка цього відео була завчасно запланована, і знімала  його людина, попереджена про розвиток подій.

https://www.facebook.com/100009523613366/videos/2725019551158805/?extid=MYZ1JPvVpzSbiL8e&d=w

Також, за інсайдерськими даними, це могла бути завчасно спланована операція працівників управління стратегічних розслідувань МВС України, які прибули на місце раніше, ніж місцеві поліцейські. Місцеві жителі повідомляють, що правоохоронці сьогодні фабрикують матеріали справи, знаходячи фіктивних свідків, які не були на місці подій, але за вказівками описують обличчя осіб, що нібито причетні до хуліганських дій. 

Ось так звичайний побутовий конфлікт під час тренування спортсменів  винесли на вулицю і перетворили на завчасно сплановану провокацію та збройний конфлікт. Далі буде. 

Другие новости