ПоддержатьУкраїнська

Напис "Бандера" на вантажівці викликав у Польщі скандал

StopCor
StopCor

StopCor

Напис 'Бандера' на вантажівці викликав у Польщі скандал

Польському перевізнику довелося вибачатися через вантажівку, український водій якої розмістив на лобовому склі великий банер з написом "Бандера". Про це повідомляє "Європейська правда" з посиланням на портал "Onet", передає "Діло".

 Скрін з відео

Водій, найнятий в одній зі свентокшиських транспортних компаній, розмістив за склом великий банер з прізвищем Бандери, що охоплює майже всю ширину кабіни.

Таким чином, напис "Бандера" став одним з найпомітніших елементів вантажівки, привертаючи увагу більше, ніж, наприклад, позначення перевізника.

При цьому вантажівка здійснювала міжнародні рейси на польських реєстраційних номерах.

Хтось сфотографував її на території Італії, фотографія потрапила в Facebook і відразу ж викликала там величезний скандал.

Тему висвітили польські ЗМІ, зокрема портал "Lublin112.pl". Його автори повідомили про банер власнику вантажівки, попросивши прояснити справу. Компанія розмістила свою відповідь на Facebook.

"У зв'язку з інформацією, що надходить до нас вчора/сьогодні, ми безапеляційно відмежовуємося від пропаганди діяльності будь-якої ідеології, з якою був пов'язаний Бандера. Ми прекрасно розуміємо серйозність ситуації. Ми не терпимо таких дій. Ми нічого не знали про цю ситуацію, ми про все дізналися з Facebook. Ми приносимо вибачення всім, хто постраждав від цієї ситуації. Водій був притягнутий до відповідальності. Ми відреагували відразу після отримання інформації", – заявив перевізник.

До відповіді компанія долучила фото, на якому скло вантажівки вже позбавлене напису "Бандера".

Як повідомляв "СтопКор" раніше, на Вінниччині у ДТП потрапила молода родина із 2-річним сином.

Другие новости

Миллионы для руководства и награда скандальному экснардепу: госаудиторы проверяют деятельность НАМН и ее президента Цымбалюка

Миллионы для руководства и награда скандальному экснардепу: госаудиторы проверяют деятельность НАМН и ее президента Цымбалюка

Журналисты СтопКора пообщались с президентом НАМН Цымбалюком по поводу эффективности использования ресурсов академии, высоких зарплат руководства и связей с одиозным экснардепом Дубовым