ПоддержатьУкраїнська

В Одесі "швидка" з пасажирами потрапила в ДТП (фото)

StopCor
StopCor

StopCor

В Одесі 'швидка' з пасажирами потрапила в ДТП (фото)

В Одесі внаслідок ДТП за участю карети швидкої допомоги та легковика постраждало 4 особи. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу поліції Одеської області. 

В Одесі ''швидка'' з пасажирами потрапила в ДТП (фото)

"В Одесі поліція встановлює обставини ДТП за участю карети швидкої та легковика. В результаті зіткнення постраждали четверо осіб", – йдеться в повідомленні.

Встановлено, що 29-річний водій Mercedes під час повороту ліворуч не надав перевагу в русі автомобілю швидкої допомоги, який зі слів очевидців, з проблисковими маячками та звуковою сиреною здійснював обгін колони автотранспорту зустрічною смугою руху.

В Одесі ''швидка'' з пасажирами потрапила в ДТП (фото)

"Внаслідок зіткнення швидка виїхала за межі проїзної частини ліворуч з подальшим наїздом на дерево. В результаті аварії тілесних ушкоджень зазнали водій, фельдшер та двоє пасажирів "швидкої". Всіх їх з ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлено до медичного закладу", – йдеться в повідомленні.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Другие новости