ПоддержатьУкраїнська

Біля ДБР активісти вимагали розслідування справи нардепа Приходька (фото)

Владимир Мухин
Владимир Мухин

Начальник Управления Государственного агентства рыбного хозяйства в городе Киеве и Киевской области

Біля ДБР активісти вимагали розслідування справи нардепа Приходька (фото)

10 лютого активісти ГО "Стоп корупції" вийшли до Державного бюро розслідувань на акцію протесту з вимогою розслідувати справи народного депутата України Бориса Приходька.

 Активісти вимагали правосуддя під ДБР Фото: СтопКор

"Пан Приходько – це колишній заступник голови Національного банку України. За час правління пан Приходько через свої канали вивів 2 мільярди гривень з Агрофонду України, за що його люстрували. Але через суд він поновився. Ми знаємо, як він поновився – частинка з тих двох мільярдів була виділена суду. Згодом Приходьку стало мало й він пішов у кандидати в депутати Верховної ради. За час своєї передвиборчої агітації пан Приходько здобув конкретну славу – у справі про побиття журналістів нашої ГО та ще однієї організації, які висвітлювали факти щодо передвиборчих перегонів. Зокрема, на зібраннях пан Приходько через своїх помічників розповідав, кому і скільки давати коштів, щоб за нього проголосували. У мене є відео, де людина з команди Приходька підходить та пропонує мені 250 гривень за те, щоб я за нього проголосував. Цей факт був переданий поліції, але наразі ця справа чомусь затихає. А як же стаття про підкуп виборців? Коли ці всі справи будуть дійсно розслідуватись?" – проголосили активісти.

 Борис Приходько

Як повідомляв "СтопКор раніше", нардеп Приходько може уникнути відповідальності за виведені з Агрофонду 2 мільярди.

Другие новости

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Врачи выдавали фальшивые медицинские заключения о состоянии здоровья "пациентов", на основании которых военнообязанные признавались непригодными к службе