ПоддержатьУкраїнська

Клімкін заявив про негативний вплив окупації Криму на економіку

StopCor
StopCor

StopCor

Клімкін заявив про негативний вплив окупації Криму на економіку

Економічні зв'язки в Чорноморському регіоні порушено через анексію Росією Кримського півострова. Таку заяву зробив глава українського МЗС Павло Клімкін під час засідання Ради міністрів закордонних справ країн-членів Організації чорноморського економічного співробітництва ОЧЕС.

Клімкін заявив про негативний вплив окупації Криму на економіку

Новину повідомляє "Преса України".

Як повідомляє прес-служба посольства України в Туреччині, спеціальне засідання Ради міністрів закордонних справ країн-членів ОЧЕС відбулося в Стамбулі в рамках підготовки до Ювілейного саміту з нагоди 25-ї річниці організації, який відбудеться в Стамбулі 22 травня 2017 року.

У своєму виступі Павло Клімкін зазначив погіршенні ситуації безпеки в Чорноморському регіоні, зокрема через агресивну політику Росії, перш за все проти України, повідомляє прес-служба.

При цьому Клімкін зазначив, що такі дії Росії "підривають сутність Чорноморського економічного співробітництва, яке направлено на перетворення регіону в зону миру, стабільності та процвітання".

Повідомляється, що розвиток економічного співробітництва в умовах безпеки кризи в Чорноморському регіону буде ключовим питанням під час головування України в ОЧЕС у другій половині 2017 року.

Нагадаємо, оператор сервісу Booking.com, що займається бронюванням готелів он-лайн, вніс правки в інформацію про Крим. Згідно з оновленими даними півострів – частина України, а не Росії, як було раніше.

Другие новости