ПоддержатьУкраїнська

Лесю Софієнко вкотре упіймали на брехні суддям

StopCor
StopCor

StopCor

Лесю Софієнко вкотре упіймали на брехні суддям

У Львівському окружному суді триває розгляд справи щодо 45-мільйонного податкового боргу Лесі Софієнко. Пані Леся намагалась «за формою» оскаржити претензії податківців в іншому суді. Та очевидна брехня служителям Феміди одіозній агрорейдерці не допомогла – її викрили. Докладніше про це – в репортажі Марії Гураль.

https://www.youtube.com/watch?v=0XA-NuyYHjU

Відповідним документом Лесі Степанівні знову відмовили: бо такий самий позов той самий суд вже розглядав. Мовляв, що Вам, панянко, незрозуміло з першої спроби?

Суддя-спікер Львівського окружного адміністративного суду Ростислав Москаль наголошує: при поданні позовної заяви особа має в ній зазначити, чи є в провадженні іншого суду справа про той самий предмет і з тих самих підстав. Адже закон передбачає неможливість розгляду однієї й тієї ж справи кількома судами чи кілька разів поспіль.

 Закон передбачає неможливість розгляду однієї й тієї ж справи кілька разів - суддя-спікер

«Якщо ці позови однакові, подаються одночасно і суду стає про це відомо, то це може бути розцінено як зловживання процесуальними правами. Якщо на момент подання другого, клонованого, я так розумію, позову, вже є рішення суду в такій самій справі, то тоді це є підставою для закриття провадження», – зазначив пан Ростислав.

До речі, Леся Степанівна не вперше бреше у суді, й не лише в Україні. «СтопКор» розповідав, як ще у 2016 році Окружний суд міста Лімасол, що на Кіпрі, спіймав українську рейдерку на неправдивих заявах під присягою.

Другие новости