ПоддержатьУкраїнська

VIP-боржниця Софієнко оскаржила претензії податківців у суді

StopCor
StopCor

StopCor

VIP-боржниця Софієнко оскаржила претензії податківців у суді

Головне управління ДПС у Львівській області через окружний адмінсуд Львова примусово стягує 45-мільйонний податковий борг з одіозної агрорейдерки Лесі Софієнко. Та пані Леся зовсім не бажає платити за рахунками. До якої брехні вдалась підприємлива поплічниця ексміністра Присяжнюка – з’ясовувала Марія Гураль.

https://www.youtube.com/watch?v=0XA-NuyYHjU

Леся Софієнко намагалась оскаржити претензії податківців у суді. Але не по суті, а за формою – мовляв, перевірили її статки незаконно. Втім, рішенням Київського окружного суду боржниці було відмовлено.

Апеляція також відмовляє боржниці та доводить законність вимог податкової служби. Проте Софієнко намагається і далі оскаржувати ухвали обох інстанцій.

Апеляційний суд відмовив боржниці

Не дочекавшись касації, Леся Софієнко знову біжить до суду першої інстанції, щоб з другої спроби оскаржити ту саму податкову перевірку її статків. Несе таку саму заяву у той самий Київський окружний суд. І трішечки бреше. Адже разом з позовом вона мала написати розписку про те, що спір не перебуває на розгляді в судах. Інакше б у неї позов не взяли!

"Особа, коли подає позовну заяву, повинна в ній зазначити, чи є в провадженні іншого суду справа про той самий предмет і з тих самих підстав. Точніше, вона має зазначити, що такого позову немає. Бо закон передбачає неможливість розгляду однієї й тієї ж справи кількома судами чи кілька разів поспіль", – коментує суддя-спікер Львівського окружного адміністративного суду Ростислав Москаль.

Другие новости