ПоддержатьУкраїнська

На державному підприємстві племінних коней залишили без харчів: заблоковано збір урожаю

StopCor
StopCor

StopCor

На державному підприємстві племінних коней залишили без харчів: заблоковано збір урожаю

Коні не винні, винні люди: на ДП «Конярство України» у розпал збору врожаю керівник заблокував жнива. Подейкують, що господарство навмисно банкрутять, аби згодом продати подешевше. Як особа з сумнівною репутацією та відвертими проросійськими поглядами взагалі могла стати до керма державного підприємства в Україні? Дізнавалася Марія Гураль.

https://www.youtube.com/watch?v=Qc6u-TyjNwc&t=309s

Новий очільник ДП «Конярство України» Євген Веретюк уже виніс перше розпорядження на новій посаді, яке шокувало керівників філій та інвесторів.

«Збір врожаю здійснювати виключно за умови письмового погодження з в.о. директора ДП «Конярство України», – йдеться у документі від 25 серпня 2020 року.

 Керівник буквально заблокував збір урожаю Фото: скріншот

Тобто виходить, що просто у розпал збору врожаю керівник підприємства заблокував жнива. І це при тому, що в інвесторів з «Конярством» були укладені всі потрібні договори на надання послуг.

«До моменту написання цього розпорядження уже почався збір врожаю, але ми неодноразово писали листи. У положенні про філії не написано, що я маю погоджувати чинні раніше договори на проведення робіт. Тим паче там соняшник був в такому стані, що якби його не прибрати, він би просто обсипався. Там частина соняшника погоріла», – зазначає в.о. керівника філії «Запорізький кінний завод №86» Ніна Ковалів.

Тож що це: тиск на бізнес чи намагання остаточно знищити філії? Для того, щоб пролити світло на ситуацію, журналісти «СтопКору» намагались поспілкуватись із самим Євгеном Веретюком. Проте все марно. На запит ми досі не отримали відповіді, а самого керівника на робочому місці практично не буває.

Другие новости