ПоддержатьУкраїнська

На Донбасі рейдери прибрали до рук завод-гігант

StopCor
StopCor

StopCor

На Донбасі рейдери прибрали до рук завод-гігант

15 грудня терористи захопили завод-гігант на Донбасі. Мова йде про завод "Стальканат-Силур", що у Харцизьку.

Таку інформацію надало керівництво підприємства.

Гендиректор "Стальканат-Силур" Сергій Лавриненко розповів, що невідомі заарештували керівництво заводу. На той момент підприємство працювало. Після цього з підприємства поцупили сервери, документи та печатки. Наразі завод залишається заблокованим.

"За останні три роки майже всі підприємства навколо Харцизька були зупинені. І тільки "Силур" працював. Завдяки взаємній підтримці двох філій ми виконували замовлення і платили зарплату. Завод випускав канати і дріт до середини вересня 2016 року без сторонньої допомоги, завдяки взаємовиручці  двох заводів. За 16 днів вересня завод встиг випустити 2 тис. тонн продукції. І в цей момент невідомі особи заарештували керівництво працючого заводу. До наших людей прийшли додому з обшуками, вивезли сервери, вилучили всю документацію, печатки та вивезли з заводу, блокувавши виробництво", - розповів топ-менеджер.

Нагадаємо,  на території Лисичанського нафтопереробного заводу, який розташований в Луганській області, палала величезна пожежа. Бойовики з "луганської народної республіки", чітко дотримуючись вказівок Путіна, поступово перетворюють колись потужну індустріальну область України в економічну руїну.

Другие новости