ПоддержатьУкраїнська

На Львівщині військові-хабарники вимагали гроші у підлеглих

StopCor
StopCor

StopCor

На Львівщині військові-хабарники вимагали гроші у підлеглих

Командир батальйону з підготовки водіїв та начальник взводу військової частини вимагали від солдата-контрактника 7 тисяч гривень.

На Львівщині затримали військових-хабарників. Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

Командир батальйону з підготовки водіїв та начальник взводу військової частини вимагали від солдата-контрактника 7 тисяч гривень. За це пообіцяли не звільняти його за порушення, виявлені ними під час несення служби. Також відомо, що військові систематично вимагали у солдатів гроші.

Затримали підполковника і старшого лейтенанта співробітники Управління захисту економіки у Львівській області та військової прокуратури Львівського гарнізону Західного регіону України під час одержання ними хабара. Правоохоронці вилучили 7 тисяч гривень, одержаних як хабара від солдата.

Затриманим посадовцям загрожує позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Другие новости