ПоддержатьУкраїнська

На Київщині рейдери хочуть прибрати до рук потужне сільгосппідприємство

StopCor
StopCor

StopCor

На Київщині рейдери хочуть прибрати до рук потужне сільгосппідприємство

У Васильківському районі Київської області намагаються захопити потужне сільськогосподарське підприємство.

Про це повідомляє портал "Моя Київщина" з посиланням на "Інформатор".

"Напередодні Нового Року почалося рейдерське захоплення одного з сільськогосподарських підприємств Васильківщини, що на Київщині.

Рейдерське захоплення відбувається в інтересах колишнього голови Київської облдержадміністрації Анатолія Присяжнюка, який наразі після падіння режиму Януковича переховується за кордоном. Рейдерське захоплення відбувається за участі заступника міністра юстиції, нардепів та чиновників органів місцевого самоврядування.

Зараз вивчаю всі обставини цього рейдерства. Найближчим часом оприлюдню прізвища і схему", – розповів народний депутат від "Радикальної партії" Ігор Мосійчук.

Нардеп також додав, що звернуся до правоохоронних органів у зв'язку з правопорушенням.

Нагадаємо, раніше Міністерство юстиції України та "Ліга:Закон" презентували новий сервіс під назвою "SMS-МАЯК", який стане додатковим інструментом у боротьбі з рейдерством. Щоб почати користуватися сервісом, слід отримати реєстраційний номер майна, перевірити наявність номера в реєстрі, а також поставити майно на контроль.

З цього моменту власник зможе дізнатися про всі зміни в реєстрі через SMS-повідомлення, у вигляді електронного листа, а також через сповіщення в кабінеті користувача програми.

Другие новости