ПоддержатьУкраїнська

Народний обранець з Вінниці кинув 300 інвесторів і ховається від журналістів

StopCor
StopCor

StopCor

Народний обранець з Вінниці кинув 300 інвесторів і ховається від журналістів

Аби приховати власні статки, посадовці нерідко оформлюють майно на дружину, батьків або навіть тещу. А от депутат-магнат з Вінниці записав будівельну фірму на свого особистого водія. Як пов'язаний вінницький слуга народу з масштабною будівельною аферою? З’ясовував Кирил Вольний.

https://www.youtube.com/watch?v=xJ8YAQ_k0UI

Нагадаємо, одіозний забудовник Олександр Михайлович Дан народився і живе у Вінниці. Займається бізнесом з 1995 року. З 2006 по теперішній час – депутат Вінницької обласної ради V та VII скликань. Голова постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства та комунальної власності.

 Досьє на депутата

В тому, що Олександр Сугак, на якого записано ТОВ «Рендінвест», що фігурує у скандалі з будівництвом так званого «Європейського кварталу», дійсно персональний водій Олександра Дана, наша знімальна група мала змогу переконатись особисто.

Згідно з декларацією, депутат записав на свою дружину два елітні позашляховики Toyota, вартість кожного сягає 1 мільйона гривень.

Саме цей Land Cruiser зранку приїхав за Олександром Юрійовичем до його будинку. Зверніть увагу, депутат сідає саме на пасажирське сидіння. І вирушає в свій офіс.

 Олександр Дан - на пасажирському місці

Біля офісу знову бачимо це авто. Охоронець підтверджує нам, що Олександр Дан працює в цьому приміщенні. Все з тих же відкритих джерел бачимо, що фірму «Украгровест» депутат навіть вніс до своєї декларації.

Одним з власників «Інвест тауер» також є Олександр Дан. Ба більше, чоловік, який виходив з цього офісу, лише підтвердив наші здогадки: тут дійсно знаходиться «будка» депутата.

Та секретарка продовжує наполягати на своєму: Олександра Юрійовича тут нібито взагалі немає і не має бути. Телефонні дзвінки на номер депутата також нічого не дали: голос у слухавці повідомив, що абонент знаходиться поза зоною досяжності.

Другие новости