ПоддержатьУкраїнська

Назад у 90-ті: у Голосіївському районі сталася перестрілка між "тітушками" піщаних браконьєрів і муніципальними охоронцями

StopCor
StopCor

StopCor

Назад у 90-ті: у Голосіївському районі сталася перестрілка між 'тітушками' піщаних браконьєрів і муніципальними охоронцями

Швидка допомога, побиті активісти, струс мозку і зламана щелепа, розтрощені автівки – внаслідок нападу "подільських гангстерів" уже постраждало чимало людей. Та на цьому протистояння довкола нелегального піщаного "бізнесу" не закінчилось.

Як стверджують очевидці, кремезні молодики продовжують охороняти прохід на територію та не пускають туди навіть правоохоронців. Докладніше про це – у новому сюжеті Артема Поліковського.

https://www.youtube.com/watch?v=yzQaBEB7cgQ

Невдовзі після першого інциденту з побиттям активістів сталася стрілянина поблизу Голосіївського парку. Серед постраждалих – офіцери комунального підприємства "Муніципальна варта", які отримали тяжкі поранення, зокрема й від вогнепальної зброї.

Слідчі підтвердили причетність до цих хуліганських дій тих самих осіб. Як зазначила начальник відділу комунікації ГУНП у м. Києві Оксана Блищик, конфлікт відбувся між представниками муніципальної охорони та приватної охоронної фірми. Зловмисники з місця події втекли, проте після проведення слідчих і розшукових заходів правоохоронці встановили кількох учасників події.

Муніципальні охоронці отримали важкі поранення, зокрема, вогнепальні

Винних затримали, а за декілька днів суд обрав їм арешт на два місяці, але з можливістю внесення застави в розмірі майже 154 тисячі гривень, хоча прокурор вимагав відправити їх до СІЗО та без застав.

Завдяки такому гуманному рішенню Феміди вже наступного дня арештовані вийшли на свободу і на адресу активістів на Подолі почали надходити погрози та залякування.

Другие новости