ПоддержатьУкраїнська

Нічне "маски-шоу" на Харківському коксохімі: хто і чому блокує роботу заводу

StopCor
StopCor

StopCor

Нічне 'маски-шоу' на Харківському коксохімі: хто і чому блокує роботу заводу

Слідчі дії чи рейдерське захоплення? Чому Харківський коксохімічний завод серед ночі заполонили невідомі у балаклавах, знімальну групу у приміщення не пускають, а місто-мільйонник опинилося за крок до техногенного колапсу? Спробував розібратись Артем Поліковський.

https://www.youtube.com/watch?v=vc1jou8Q3j0&t=86s

"Тут є перевищення службових повноважень, є перевищення того, що зазначено в ухвалі. Крім того, в ухвалі ви побачили одне прізвище, а цієї особи тут немає, є інші особи. Працівники спецпідрозділу, які знаходяться в масках. Вони блокують вхід і вихід до території заводу управління", – наголошує адвокат Олександр Петров.

Як розповів представник власників заводу Сергій Кузяра, прибула слідча група, яка здійснює "огляд" майна зі зламом дверей та іншими незрозумілими діями, утримуючи працівників у заручниках значно довше за робочий час.

Слідчі дії поліція чомусь вирішила проводити вночі

Наступного ранку біля входу на завод вирує людське море. Усіх непокоїть, що буде далі з їхніми робочими місцями. Відповісти на це запитання міг би директор так званого Слобожанського коксохіму – пан Карабань, котрий якраз вибіг із території заводу. Та реагувати на обурення робітників той не став і швидко накивав п’ятами.

А правоохоронець, який проводив слідчі дії, взагалі чомусь почав відхрещуватися від участі у нічній операції.

Другие новости