ПоддержатьУкраїнська

Операція «консультація»: інтересами «Нафтогазу» опікується одіозний Костянтин Лікарчук?

StopCor
StopCor

StopCor

Операція «консультація»: інтересами «Нафтогазу» опікується одіозний Костянтин Лікарчук?

Загадковий тендер на надання юридичних послуг для Наглядової ради «Нафтогазу»: переможець відмовився від договору, а консультування стратегічно важливої компанії довірили угорській фірмі. До чого в цій історії скандальний ексзаступник голови ДФС і чому підсумки тендера можуть бути небезпечними – дізнавалась Альона Середа.

https://www.youtube.com/watch?v=1Yi7pQXq0IA

Угорська компанія «Андреко Кінстеллар Удьведі Ірода» є членом єдиної міжнародної мережі юридичних фірм комерційного бренду «Кінстеллар». За його представництва в Києві відкрили ТОВ «Кінстеллар», керівником якого є скандальний адвокат та звільнений заступник голови ДФС Костянтин Лікарчук.

І судячи з листа, який надіслали до Наглядової ради з угорського офісу юридичної фірми, представляти інтереси ради буде людина, яка працює в українському офісі. Зокрема, до редакції «СтопКору» потрапив лист відповідності фахівця Олени Кучинської вимогам.

 У компанії підтвердили, що Олена Кучинська консультувала ''Нафтогаз''

На головному сайті міжнародної компанії вказано, що пані Олена дійсно займалась наданням юридичних послуг Наглядовій раді «Нафтогазу».

А в керівника, Костянтина Лікарчука, також в списку об’єктів, з якими він працював, є «Нафтогаз». Та водночас у жодного з працівників угорського «Кінстеллар», який і виграв тендер, такої інформації немає.

Нагадаємо, нещодавно кваліфікаційно-дисциплінарна комісія адвокатури Київської області позбавила пана Лікарчука права займатись професійною діяльністю строком на 1 рік. Покарання одіозний адвокат отримав за неодноразове порушення адвокатської присяги, некоректну поведінку, розголошення таємниці слідства та інші грубі порушення норм професійної етики й діяльності.

Другие новости