ПоддержатьУкраїнська

Скандального корупціонера Ахіджанова попри обіцянки не звільнили з МінАПК

StopCor
StopCor

StopCor

Скандального корупціонера Ахіджанова попри обіцянки не звільнили з МінАПК

Попри заявлений курс на "перезавантаження" та обіцянки  звільнити Баграта Ахіджанова з посади директора господарсько-фінансового департаменту в МінАПК, одіозний можновладець так залишається сидіти в нагрітому кріслі.

 Скріншот з офіційного сайту МінАПК

Зокрема, як стверджував заступник міністра Тарас Висоцький в інтерв'ю "СтопКору", після остаточної ліквідації Міністерства агрополітики мали розформувати й департамент, який очолює корупціонер.

"Фактично МінАПК ліквідується. У нас є департамент з ведення господарської діяльності, тож той департамент теж буде ліквідовано", – зазначив тоді Висоцький.

Водночас міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов на сторінці у Facebook повідомив, що урядовці таки провели "чистку" неблагонадійних працівників. З установи звільнили 47 чиновників, однак прізвище Ахіджанова ніде не згадувалось.

"Перезавантаження влади. На сьогодні міністерство економіки звільнило 47 керівників держпідприємств та держслужбовців категорії А. На всі позиції згідно із законодавством призначається виконувач обов'язків та відкривається конкурс", – зазначив міністр.

 Скріншот зі сторінки Тимофія Милованова у Facebook

Проаналізувавши списки та інформацію з відкритих джерел, "СтопКор" виявив, що серед звільнених посадовців прізвище корупціонера не згадується. Ба більше, на офіційному сайті МінАПК він досі присутній в графі "керівництво".

Нагадаємо, що раніше в чиновника виявили незадеклароване елітне майно та з'ясували численні факти перешкоджання роботи підприємствам підвладного сектору. Тому міністерство мало більше ніж достатньо підстав, щоб "прибрати" з посади зухвалого хабарника.

Другие новости