ПоддержатьУкраїнська

Стратегічну хлоропереливну станцію Святослав Олійник продав Коломойському за вартістю квартири

StopCor
StopCor

StopCor

Стратегічну хлоропереливну станцію  Святослав Олійник продав Коломойському за вартістю квартири

Корупційний скандал довкола Аульської хлоропереливної станції набирає обертів: стратегічне підприємство спочатку здали в оренду за ціною столичної "трьошки", а потім взагалі приватизували. Хто зумів привласнити унікальний об'єкт та яку роль у цьому процесі зіграли керманичі Дніпропетровщини? Дізнавайтесь про це з ексклюзивного розслідування Асі Шевченко.

https://www.youtube.com/watch?v=tdvy_-MzUJo

Нагадаємо, рішення про приватизацію Аульської станції було підписане головою облради Глібом Пригуновим, а умови його продажу – на той момент заступником голови Святославом Олійником.

На аукціоні унікальний стратегічний об'єкт дістався товариству з обмеженою відповідальністю "Агенція Мега Плюс", яке спеціалізується на здачі майна в оренду. При цьому офіційного сайту компанія не має, запит щодо коментаря відправити неможливо, а за єдиною офіційно відомою адресою про товариство взагалі ніхто не чув.

Новим власником АХПС стало ТОВ ''Агенція Мега Плюс''

Нагадаємо, що засновником і керівником ТОВ "Агенція Мега Плюс" є Андрій Житніков. Людина з таким ім'ям і прізвищем є серед директорів та керівників адвокатської компанії "Житніков, Бороденков і партнери" та "Кременчуцька металургійна компанія", яка так само, як і завод з виготовлення хлору "ДніпроАзот", має відношення до групи "Приват".

А найцікавіше – ще рік тому заступник голови облради Святослав Олійник запевняв: він не має жодного стосунку до організацій, які хотіли приватизувати стратегічний об'єкт.

Пан Олійник назвав розмови про його причетність до продажу станції ''екстраполяцією хворого злодійського розуму''

"Намагаються прив'язати мене до якихось компаній, це екстраполяція власного злодійського нутра. У чому тут кримінал, корупція, або ще що, я думаю, це екстраполяція хворого злодійського розуму!" – показово обурювався пан Олійник минулого року.

І насамкінець аульський гамбіт: Гліб Пригунов склав повноваження голови облради декілька днів тому. Звільнене ним крісло посів саме Святослав Васильович.

Другие новости