ПоддержатьУкраїнська

Соняшник і «тітушки»: на Житомирщині молодики намагались зібрати чужий урожай

StopCor
StopCor

StopCor

Соняшник і «тітушки»: на Житомирщині молодики намагались зібрати чужий урожай

30 молодиків спортивної статури, 2 комбайни, 2 вантажівки. На Житомирщині агрорейдери намагались зібрати чужий урожай соняшника. Про це стало відомо журналістам «СтопКору».

«Законні власники полів, представники компанії ТОВ “ЯЛИНІВКА НОВА +” одразу ж викликали поліцію і надали правоохоронцям усім дозвільні документи.

Слідчі зобов'язали «спортсменів» прибрати техніку, зупинити будь-які намагання зібрати врожай і залишити територію.

За словами представника ТОВ "ЯЛИНІВКА НОВА +" Володимира Марчука, цей конфлікт триває вже понад 2 місяці. Підприємство “Ялинівка Нова” самовільно зайняла чужі землі, незаконно зібрала частину врожаю, розпорядилася ним і нанесла збитки», – передає з місця подій журналіст «СтопКору» Денис Гойко.

https://www.facebook.com/1602446153357239/posts/2714541515481025/

Захопники заборгували законним власником ТОВ “ЯЛИНІВКА НОВА +” уже понад 4 мільйона гривень.

За словами представників законного власника, за захопленням врожаю стоїть Андрій Ващенко.

Потерпілі від його незаконних дій звернулися до суду і домоглися накладення арешту на врожай. Однак, агрорейдер вдав, що йому не відомо про рішення суду.

«Це останній врожай, який є доступний, тому суд наклав на нього арешт з метою забезпечення позову щодо стягнення цих збитків. Підприємство “Ялинівка Нова” намагалося порушити цю заборону і була спроба почати збирати цей врожай. Правоохоронці та виконавці цьому запобігли. На даний момент ситуація врегульована і переходить в правове поле», — зазначив представник ТОВ "ЯЛИНІВКА НОВА +" Володимир Марчук.

Другие новости

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Руководителя отделения больницы во Львовской области поймали на взятке за фиктивную инвалидность уклонистам

Врачи выдавали фальшивые медицинские заключения о состоянии здоровья "пациентов", на основании которых военнообязанные признавались непригодными к службе