ПоддержатьУкраїнська

Столичні поліціянти виявили організаторів збройного нападу у Броварах

StopCor
StopCor

StopCor

Столичні поліціянти виявили організаторів збройного нападу у Броварах

Бандитські розбірки чи перерозподіл ринку маршрутних перевезень? Судячи з численних публікацій у ЗМІ, хтось вправно вирішив скористатися травневою стріляниною у Броварах як приводом для інформ-атаки на конкурентів. Що насправді стало причиною збройного конфлікту та яку версію відпрацьовує поліція? Дізнавайтесь із розслідування Наталії Дігтяр.

https://www.youtube.com/watch?v=-Xz1mtfudlc

З коментарів правоохоронців стає зрозумілим, що справжніх організаторів тих подій вони вже вирахували.

«Стосовно організаторів, я можу підтвердити, що затримано одного з організаторів. За ним стоять інші люди, про яких нам теж відомо», – зазначив начальник ГУНП в Київській області Андрій Нєбитов.

 Начальник ГУНП в Київській області Андрій Нєбитов підтвердив затримання одного з організаторів Фото: СтопКор

Однак, за словами правоохоронця, розслідування наразі триває, поліція має провести негласні розшукові слідчі дії, аби надалі приймати рішення про затримання інших причетних осіб. Нагадаємо, очевидці інциденту заявили, що у протистоянні нібито брали участь люди місцевого кримінального авторитета.

Поки слідство триває, ми не називаємо ім’я призвідника кривавої стрілянини. Однак зауважимо, що за кілька днів після бійні поліція провела обшуки у можливих учасників та співорганізатора броварських розбірок. На місці копи вилучили набої, бронежилети, чорнові записи та автоматичну бойову зброю.

Другие новости