ПоддержатьУкраїнська

Суд виніс рішення у справі "Ощадбанку" проти "Сбербанку" щодо назви

StopCor
StopCor

StopCor

Суд виніс рішення у справі 'Ощадбанку' проти 'Сбербанку' щодо назви

Український банк виграв суд за позовом проти російського, який був звинувачений у протиправному використанні торгової марки "Сбербанк" в Україні. Таке рішення після річного розгляду прийняв Господарський суд Києва.

Суд виніс рішення у справі ''Ощадбанку'' проти ''Сбербанку'' щодо назви

Новину повідомляє "Преса України".

Столичний Господарський суд сьогодні ухвалив рішення, згідно з яким були визнані недійсними 10 торгових марок "Сбербанку", також суд позбавив його доменного імені sberbank.ua і заборонив використовувати однойменну торгову марку. Про це повідомили в прес-службі "Ощадбанку".

Голова правління "Ощадбанку" Андрій Пишний підкреслив, що фінустанова відстояла свої законні інтереси й відтепер українців не будуть вводити в оману.

"Адже торгова марка "Сбербанк" належить виключно Державному ощадному банку України. Нам вдалося чітко обґрунтувати свою правову позицію, надати переконливі письмові докази суду та аргументувати значні недоліки доказів і позиції опонентів", – прокоментував він.

Позов до суду про захист своєї торгової марки ("Сбербанк") "Ощадбанк" подав ще 15 січня 2016 року.

Нагадаємо, Крим і Донбас – це регіони України, які на даний момент знаходяться під окупацією. Це випливає з офіційної заяви "Альфа-банку", що належить російському мільярдерові Михайлу Фрідману.

Другие новости