ПоддержатьУкраїнська

"Альфа-банк" визнав Крим і Донбас окупованими територіями

StopCor
StopCor

StopCor

'Альфа-банк' визнав Крим і Донбас окупованими територіями

Крим і Донбас - це регіони України, які на даний момент знаходяться під окупацією. Це випливає з офіційної заяви "Альфа-банку", що належить російському мільярдерові Михайлу Фрідману.

''Альфа-банк'' визнав Крим і Донбас окупованими територіями

Новину повідомляє "Преса України".

Як йдеться на сайті банку, "Альфа-банк" одним з перших міжнародних банків припинив роботу на окупованих територіях в повній відповідності до законодавства України, "як в Криму, так і на Донбасі".

У повідомленні підкреслюється, що основний акціонер "Альфа-банку", пан Фрідман, є громадянином Ізраїлю, які народився у Львові, і проживає в Лондоні.

"Нашому банку, який тільки за дев'ять місяців 2016 року сплатив до українського бюджету 467 мільйонів гривень, які пішли на виплати пенсій, стипендій, ремонт доріг та інші соціальні потреби, вже який місяць доводиться тримати відповідь за необґрунтовані звинувачення в тому, що банк є російським", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, екс-керівництво Приватбанку видало мільйонні кредити пов'язаним особам, які були свідомо невигідними банку. Це було зроблено в період рефінансування Національним банком України, коли на видачу подібних кредитів НБУ наклав заборону. Справою займається Генпрокуратура.

Другие новости