ПоддержатьУкраїнська

Тітушки з Києва «віджали» у харківського підприємства 16 квартир та кілька будівель

StopCor
StopCor

StopCor

Тітушки з Києва «віджали» у харківського підприємства 16 квартир та кілька будівель

Як може виглядати потенційний власник компанії з багатомільйонним капіталом, який отримав його протиправно? Безробітний зі столичної околиці лише від журналістів дізнався, що вже понад рік є співзасновником харківського підприємства, яке має в активах десятки об’єктів дорогої нерухомості. Деталі цієї схеми з’ясовувала Марія Гураль.

https://www.youtube.com/watch?v=ptv_fvuF1kc

Компанія «ЮА ЕСТЕЙТ» станом на липень 2018 року, тобто в той час, коли відбулося захоплення підприємства, мала у власності значну кількість об'єктів нерухомого майна. Зокрема, 16 квартир в місті Харкові та двоповерхову будівлю площею понад 600 квадратів. Однак що там залишилося зараз – таємниця.

«Ми не знаємо, що там нині, розумієте, адже там були на час захоплення основні оборотні засоби виробництва, матеріали, сировина тощо. Крім нерухомого майна, суто самих приміщень і корпусів...» – зазначає адвокат Олег Миронов.

Окрім цього, у власності підприємства був і комплекс адміністративно-виробничих приміщень в місті Валки Харківської області, загальною площею майже 3 тисячі квадратних метрів. І ось саме довкола цих будівель у Валках й відбувалася найзапекліша боротьба.

 На Харківщині рейдери ''віджали'' низку об'єктів нерухомості

Як стверджує юрист, одночасно здійснювалися незаконні дії щодо перереєстрації корпоративних прав та силове захоплення виробничого майданчика, який знаходиться в місті Валки. За словами пана Миронова, у безпосередньому захопленні майна була задіяна група силової підтримки з Києва.

Другие новости