ПоддержатьУкраїнська

У "ПриватБанку" масово беруть дешеві кредити для бізнесу

StopCor
StopCor

StopCor

У 'ПриватБанку' масово беруть дешеві кредити для бізнесу

Як повідомили у пресслужбі банку, в середньому обробляється понад 2,5 тисячі заявок підприємців на день. Наразі "ПриватБанк" вже отримав майже 10 тисяч попередніх заявок підприємців та представників малого бізнесу на отримання кредитів за державною програмою "Доступні кредити 5-7-9%".

У банку нагадали, що, завдяки підписаній угоді з Фондом розвитку підприємництва, представники малого бізнесу можуть стати учасниками програми, маючи рахунок у "Приватбанку" і подавши відповідну заявку.

Програма "5-7-9" розрахована на розвиток бізнесу суб'єктів малого і середнього підприємництва, чисельність працівників якого не перевищує 50 осіб (з урахуванням групи пов'язаних осіб), а річний дохід не перевищує суму 50 мільйонів гривень. Надалі банк планує поширення програми на розвиток новоствореного малого бізнесу, передає "УНІАН".

Кредити за програмою "Доступні кредити 5-7-9%" можуть видаватися на придбання та/або модернізацію основних засобів, а також об'єктів нерухомості та транспортних засобів, які будуть використовуватися в комерційних і виробничих цілях, а також на здійснення будівництва, реконструкції, ремонту в приміщеннях, в яких ведеться основна господарська діяльність (крім офісних приміщень).

Другие новости