ПоддержатьУкраїнська

Журналіст розповів про побори в залізничних WOG-café

StopCor
StopCor

StopCor

Журналіст розповів про побори в залізничних WOG-café

Захмарні ціни на продукти, харчі сумнівної якості, хамське ставлення до пасажирів та власного персоналу – одним з найгучніших журналістських розслідувань року, що минув, став матеріал Артема Поліковського про залізничні хот-доги.

"Насправді мені дуже пощастило – у нас з’явилась цікава тема через те, що наші працівники часто їздять на потягах Інтерсіті і постійно скаржаться на те, що там ті самі хот-доги вже втричі дорожчі, ніж на вокзалі можна купити", – коментує журналіст.

https://www.youtube.com/watch?v=oG3uRbEHPxo

Нагадаємо, з березня 2016 року монополістом з постачання харчів для пасажирів швидкісних поїздів є ТОВ "ВОГ рітейл", відоме під брендом WOG-café. ціна кави, з якою ТОВ "ВОГ рітейл" виграло тендер залізниці – 19 грн, у сьогоднішньому меню вона складає вже мінімум 40 грн. Бутерброди за три роки теж подорожчали більше, ніж удвічі.

За харчі сумнівної якості пасажири переплачують вдвічі

Артем розповідає: найцікавіше, що до приходу в журналістику він певний час працював на залізниці. Тому не з чуток знає, як обдирають пасажирів, і зміг зробити цікаве й змістовне розслідування, яке спричинило бурхливе обговорення в Мережі.

"Звісно ж, є дуже багато негативних коментарів, ніби у мене є якась злоба на компанію, але насправді це не так. Чому я, віддаючи купу грошей за квиток на потяг, маю платити ще 500 гривень, щоб просто перекусити?", – зазначив журналіст.

Другие новости