ПоддержатьУкраїнська

Консерви з мощами Кобзона: у Вінниці підняли на сміх бойовиків "ДНР" (фото, відео)

StopCor
StopCor

StopCor

Консерви з мощами Кобзона: у Вінниці підняли на сміх бойовиків 'ДНР' (фото, відео)

Користувачі соціальних мереж підняли на сміх бойовиків "ДНР", які показали сюжет про нові консерви "Сепар в сметані" з Вінниці.

В Інтернеті опубліковано фрагмент сюжету російських найманців з "ДНР", які розповіли жителям окупованої частини Донбасу про нові консерви"Сепар в сметані", пише "Діалог. UA". До жартівливої історії бойовики підійшли цілком серйозно і вирішили повчити українців моралі.

Ведучий перерахував асортимент продукції, яку жартома налагодив один з ветеранів АТО з Вінниці Олександр Грамарчук. Йдеться про м'ясні консерви з унікальним дизайном і назвою: наприклад, "Сепар в сметані".

Також в асортименті "Сепар в олії", "Снєгірь православний" ("з мощами Кобзона" – уточнюється на етикетці) і "Сепар луганський" ("витриманий").

Консерви з мощами Кобзона: у Вінниці підняли на сміх бойовиків ''ДНР'' (фото, відео)

Російські окупанти також взяли коментарі в одного з місцевих експертів.

"Вітаю! Це визнання! Від перезбудження у пропаг**донів навіть Вінниця "переїхала" в Західну Україну. Все, до чого "русскій мір" не може дотягнутися, завоювати, окупувати, – це Західна Україна, фашисти, нацисти та "біндери". Всім смачного", – прокоментував сюжет один з користувачів.

https://twitter.com/i/status/1217164793217454080

Другие новости