ПоддержатьУкраїнська

Мрій про мене, мрій: ексдепутат Колесник заявив про зустріч із журналістами, якої не було

Дмитрий Слободяник
Дмитрий Слободяник

Журналист, редактор

Мрій про мене, мрій: ексдепутат Колесник заявив про зустріч із журналістами, якої не було

Колишній депутат міської ради Кривого Рогу Микола Колесник заявив у своєму Facebook про спілкування із представниками «СтопКору». Але журналісти спростували цю інформацію.

 Колесник веде програму на міському телеканалі Фото: скриншот

Зокрема, Колесник написав, що «мав змогу поспілкуватися зі "Стоп корупції"… На питання, чому вони шукали мене в виконкомі та на "Першому міському", відповіді не отримав, не пам’ятають».

 Колесник заявив про «спілкування» з журналістами Фото: скриншот

Утім, це повідомлення сильно здивувало знімальну групу, яка дійсно їздила в Кривий Ріг. Спроби поспілкуватися з Колесником теж були – але невдалі, розповідає журналістка Марія Гураль.

«Я була дуже здивована цим постом, оскільки нам так і не вдалося поспілкуватися з Колесником. Ба більше, він зазначає, що ми йому щось відповідали. Проте за все відрядження зустрічі та навіть телефонного спілкування в нас з цією людиною не вийшло. Виходить, що він просто вигадав її. Можливо, це був сон, але дуже реалістичний», – пожартувала вона.

Гураль також зазначила, що якщо Колесник так відверто набрехав у своєму пості, то «що вже говорити про його ефіри на "Першому міському"».

«Схоже, що людина вже не відрізняє, де реальність, а де вигаданий світ», – додала вона.

Довідково:

Микола Колесник – колишній депутат міської ради Кривого Рогу. Наразі він активно виступає проти кар’єрів, що функціонують у місті. Зокрема, таку думку він висловлює в ефірі одного з міських телеканалів, який пов’язують із місцевою владою, у своїй рубриці. При цьому виявляється, що сам Колесник, бувши депутатом, голосував за розробку цих кар’єрів.

Як повідомляв «СтопКор» раніше, Вілкул-старший просить Раду провести вибори у Кривому Розі. Зокрема, в.о. міського голови Кривого Рогу Юрій Вілкул скерував до ВРУ звернення про призначення позачергових виборів мера міста через смерть попереднього мера Костянтина Павлова.

Другие новости