ПоддержатьУкраїнська

На Черкащині горе-шахрайка програла півтора мільйона гривень на гральних автоматах

StopCor
StopCor

StopCor

На Черкащині горе-шахрайка програла півтора мільйона гривень на гральних автоматах

Оперативники Служби безпеки України разом із Національною поліцією припинили протиправну діяльність шахрайки з міста Сміла. Зловмисниця збирала гроші з промислових підприємств у різних регіонах України нібито на допомогу учасникам антитерористичної операції. 

Новину повідомляє "Преса України".

У прес-центрі СБ України розповіли, що незаконну оборудку організувала мешканка Черкаської області. Спершу жінка зареєструвала на своє ім'я несправжній благодійний фонд. І протягом 2016-го року накопичувала на рахунку цього "фонду" видурені гроші. Так, зловмисниця називалася чиновницею різних облдержадміністрацій або помічником високопосадовців. Користуючись довірою людей, вона просила перераховувати певні суми на допомогу дітям, соціально незахищеним і бійцям АТО. Люди вірили шахрайці й охоче перераховували матеріальну допомогу.

Співробітники спецслужби встановили, що шахрайка зуміла видурити майже півтора мільйона гривень. Всі ці гроші зловмисниця зуміла витратити на гральних автоматах.

"Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 і 3 статті 190 та частиною 1 статті 353 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство", - відзначили в спецслужбі.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України спільно з прокуратурою затримали в Донецькій області шахрая, який вимагав у людей гроші, погрожуючи їм фізичною розправою.

Другие новости