ПоддержатьУкраїнська

Акції Tesla та біткоїни: декларація депутата із села на Рівненщині

Анастасія Богомолова
Анастасія Богомолова

Все публикации на сайте Стопкор журналистка Анастасия Богомолова

Акції Tesla та біткоїни: декларація депутата із села на Рівненщині

Депутат Володимир Пачесний із села Вири, що на Рівненщині, задекларував мільйонні статки, акції Telsa та криптовалюту. При цьому приховав інформацію про нерухомість та транспортні засоби. 

 Депутат із Рівненщини задекларував мільйонні статки, біткоїни та акції Tesla

Перевірку декларації, поданої 36-річним депутатом у липні 2019 року, провело місцеве видання Рівненщини "Четверта влада".

Згідно з даними, поданими до реєстру, депутат Володимир Пачесний володіє мільйонними статками на банківському рахунку та готівкою. Також посадовець уніс відомості про 500 акцій корпорації Tesla, 124 біткоїни (вартість яких дорівнює приблизно 8 млн доларів), годинники IWC та Patek Phillippe загальною вартість вартістю близько двох мільйонів гривень.

Також чоловік володіє колекцією антикварних виробів радянських часів, оцінна вартість якої — 100 тис. гривень.

Із грошових активів Пачесний задекларував 9,3 млн грн та 77 тис. доларів готівкою. На банківському рахунку — ще 1,4 млн грн та 13,4 тис. доларів.

Проте ні власного житла, ні транспортних засобів чоловік не задекларував.

Ірина Сергійчук, дружина депутата, володіє двома "Лексусами" — 2010 та 2013 року випуску, двома земельними ділянками та будинком площею 300 квадратів. Також у власності жінки перебувають шуба з соболя та три норкові загальною вартістю більш як 1 млн гривень.

Жінка, як і її чоловік, полюбляє готівку — 40 тисяч доларів та 2,2 млн гривень.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, НАЗК здійснює перевірку декларацій Президента Володимира Зеленського та Голови СБУ Івана Баканова після розслідування Pandora Papers.

Другие новости