ПоддержатьУкраїнська

Антикорупційні органи готують підозру Ляшку – ЗМІ

StopCor
StopCor

StopCor

Антикорупційні органи готують підозру Ляшку – ЗМІ

Олег Ляшко досі перебуває під прицілом НАБУ. Народному депутату України можуть оголосити підозру у справі про лотерейні виграші на півмільйона гривень.

Новину передає "Преса України".

Стало відомо, що головний радикал країни Олег Ляшко отримає підозру у вчинення злочину. Про це українським ЗМІ заявило джерело в антикорупційних органах. Як відомо, у минулому році лідеру "Радикальної партії" пощастило і він тричі зірвав джекпот. Загальна сума виграшів становила півмільйона гривень.

Інцидент зацікавив Спеціалізовану антикорупційну прокуратуру та Національне антикорупційне бюро. За попередніми даними, антикорупційні органи активізували досудове розслідування. Очікується, що найближчим часом стартують слідчі дії.

"Імовірність підозри Ляшку дуже велика по лотереї", – відзначають джерела.

Відомо, що розслідування виграшу Ляшка триває вже декілька місяців відповідно до частини 4 статті 368 КК "Одержання неправомірної вигоди". Зауважимо, депутат ВРУ задекларував три виграші на суми 283 560 грн, 153 485 грн та 134 000 грн. Тим часом в "Українській національній лотереї" заявили, що виграшів на такі суми не було зареєстровано.

Другие новости