ПоддержатьУкраїнська

Атака "клонів": в Одесі кандидат Зеленський йде в мери від «Циганської партії»

StopCor
StopCor

StopCor

Атака 'клонів': в Одесі кандидат Зеленський йде в мери від «Циганської партії»

На крісло мера Одеси претендує такий собі Василь Зеленський, який виступає від фейкової партії під назвою «Циганська партія України».

 Фото: telegraf

Про це пише Telegram-канал "Одеський фраєр", передає "znavsi.info".

Співробітники СБУ зацікавилися «атакою клонів» на виборах в мери Одеси. У зв'язку з цим, відомство просить від виборчої комісії передати дані зареєстрованих Службі безпеки.

"Як виявилося, один з кандидатів в мери Одеси, який зареєструвався як Зеленський Василь відвертий фрік. Більш того, кандидат в мери виступає від фейковий партії під назвою «Циганська партія України». І хоча партія з'явилася ще в 2016 році, в інформаційному просторі практично не фігурувала. Проте зареєстрована вона на селищі Котовського, а саме в квартирі житлового будинку на Заболотного. До речі, сам Василь Зеленський згідно з представленими даними виборчої комісії проживає в Луганській області, в смт. Білокуракине", - йдеться в повідомленні каналу.

Атака ''клонів'': в Одесі кандидат Зеленський йде в мери від «Циганської партії»

Відзначимо, українські закони не встановлюють жодних обмежень для участі у виборах людей з певними прізвищами.

Додамо, серед зареєстрованих на місцеві вибори кандидатів вже зафіксовані «двійники» Олега Філімонова і Геннадія Труханова.

Як повідомляв "СтопКор" раніше, нардеп від "Слуги народу" Микола Тищенко назвав записи оприлюднені нардепом Гео Леросом щодо його контактів із "смотрящим за Києвом" Денисом Комарницьким погано зробленим фейком і "муральщиною".

Другие новости