ПоддержатьУкраїнська

БПП у Верховній Раді очолив Артур Герасимов

StopCor
StopCor

StopCor

БПП у Верховній Раді очолив Артур Герасимов

Фракцію "Блок Петра Порошенка" у Верховній Раді очолив Артур Герасимов. А Ірина Луценко стала представником Порошенка в Раді. Такі результати засідання БПП 3 квітня.

БПП у Верховній Раді очолив Артур Герасимов

Новину повідомляє прес-служба "БПП".

"Щойно на засіданні фракції  новим головою фракції Партії "Блок Петра Порошенка"  у ВР майже одноголосно обрано народного депутата Артура Герасимова. Проти – 0 голосів, утрималися – 3, в тому числі, сам Артур Герасимов", – йдеться у повідомленні.

Народний депутат України, заступник голови фракції "Блок Петра Порошенка" Ірина Луценко стала представником президента України у Верховній Раді, кандидатуру запропонував глава держави Петро Порошенко. Про це повідомив керівник відділу департаменту інформаційної політики Адміністрації президента Володимир Горковенко.

"Ірина Луценко попрацює з Артуром Герасимовим. Вона стала представником президента в парламенті. Кандидатуру запропонував Петро Порошенко", – написав він на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, керівник фракції Блоку Петра Порошенка у Верховній Раді Ігор Гринів вирішив покинути цей пост. Про це стало відомо від його однопартійця Сергія Березенка.

Другие новости