ПоддержатьУкраїнська

Через КПВВ "Мар'їнка" намагалися перевезти контрабанду і зброю

StopCor
StopCor

StopCor

Через КПВВ 'Мар'їнка' намагалися перевезти контрабанду і зброю

Співробітники державної прикордонної служби України затримали на контрольному пункті "Мар'їнка" два автомобілі з контрабандою, а також виявили рушницю.

Про це розповіли в прес-службі ДПСУ.

"Два автомобілі, які перевозили товари до тимчасово неконтрольованої території з порушеннями, виявили прикордонники Краматорського загону. Транспортними засобами громадяни намагалися через КПВВ "Мар'їнка" незаконно перевезти товари народного споживання та аксесуари до мобільних телефонів", - йдеться в повідомленні.

Прикордонники розповіли, що також на даному блокпості за допомогою службової собаки в салоні автомобіля "Газель" виявили мисливську рушницю "ІЖ- 27". В контрольному пункті "Майорське" зафіксовано два випадки спроби підкупу.

У відомстві повідомили, що протягом минулої доби через контрольні пункти лінію розмежування загалом перетнули 23,9 тисячі осіб та 3,8 тисячі транспортних засобів.

Раніше повідомлялося, що президент України Петро Порошенко передав прикордонникам на Донеччині швидкісний бронекатер, нові ХАМЕРи, зброю та похвалився новою системою розвідки "АЕРОС".

Нагадуємо, заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука розповів про схеми контрабанди в зону АТО та подякував батальйону "Донбас" за перекриття каналу в Новолуганську.

Другие новости

Земля, имение и квартиры в Киевской области: журналисты посетили владение заместителя командующего НГУ Билоуса (фото)

Земля, имение и квартиры в Киевской области: журналисты посетили владение заместителя командующего НГУ Билоуса (фото)

Журналисты СтопКора приехали к заместителю командующего Нацгвардией Билоусу, чтобы спросить о скандальном приобретении формы для НГУ и его декларации