ПоддержатьУкраїнська

Депутат від БПП Буглак прокоментував закиди Крючкова на свою адресу

StopCor
StopCor

StopCor

Депутат від БПП Буглак прокоментував закиди Крючкова на свою адресу

Народний депутат України від політичної партії "Блок Петра Порошенка" Юрій Буглак спростував інформацію щодо володіння часткою офшорної компанії, якій нібито належить 75% ПрАТ "Холдингова компанія "Енергомережа". Про це він сказав журналісту "Стоп корупції" Наталі Дігтяр.

Депутат від БПП Буглак прокоментував закиди Крючкова на свою адресу

"Інформацію, яку озвучив пан Крючков в суді, я дізнався зі ЗМІ. Звідти ж я дізнався, що стою за якоюсь офшорною компанією та володію якоюсь часткою цієї компанії. Це взагалі не відповідає дійсності й мені навіть невідомо, що це за компанія і її назву я вперше почув саме від журналістів. Але я поцікавився як юрист інформацією – і в українському, і в кіпрському реєстрах є відомості про бенефіціарів цієї компанії. У державних реєстрах цих країн бенефіціаром зазначена Локтіонова Наталія Едуардівна. Інформації про мене в цих реєстрах немає і ви можете в цьому пересвідчитись самостійно", – зазначив він.

Крім того, Буглак розповів, що спілкувався з Крючковим раніше в рамках своєї адвокатської діяльності.

"Я дійсно знайомий з паном Крючковим – ми зустрічались декілька років тому, але я спілкувався з ним як адвокат. Інформація щодо предмету нашого спілкування є адвокатською таємницею, однак ми точно не розмовляли про ринок енергетики", – підкреслив нардеп.

За словами Буглака, з Крючковим у нього немає конфліктів.

Зазначимо, що 17 квітня в суді екс-нардеп Дмитро Крючков заявив, що володіє 25% "Енергомережі", а на 75% це офшорна компанія. За його словами, за цим офшором стоїть нардеп від БПП Юрій Буглак.

Другие новости