ПоддержатьУкраїнська

Деяких українських політиків не захотіли бачити на інавгурації Трампа

StopCor
StopCor

StopCor

Деяких українських політиків не захотіли бачити на інавгурації Трампа

Деякі українські політики, які раніше анонсували свій приїзд у Вашингтон на інавгурацію обраного президента США Дональда Трампа, не зможуть потрапити на церемонію. Пов'язано це з тим, що вони не змогли отримати американську візу. 

Про це розповів народний депутат України Борислав Береза.

Сам Береза уже перебуває у Вашингтоні, де візьме участь в інавгураційних заходах. Він розповів, що поки що не бачив жодних інших українських депутатів у столиці США. Поспілкувавшись з місцевими політиками, Береза дізнався причину їхньої відсутності.

"Частина українських політиків, які анонсували свій приїзд до Вашингтона, не просто не отримали візи, а фактично отримали загородження і не потраплять сюди. Тому широко розпіарену подію американці показали інакше. "Ти можеш купити квиток, але якщо ми не хочемо бачити тебе на церемонії, тебе тут не буде", - пояснив нардеп.

За його словами, у деяких зонах інавгурації існують труднощі на вході. Так, людям радять приходити за дві години до початку, а власникам деяких квитків – за годину.

Нагадаємо, раніше запрошенням на посвяту в президенти новообраного американського президента Дональда Трампа похизувався лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Але пізніше він відмовився від поїздки, оскільки вирішив попрацювати ці дні у Верховній Раді.

Напередодні CNN розповів про наступників Трампа у випадку його вбивства на інавгурації:

Другие новости