ПоддержатьУкраїнська

Дочка засудженого в Єгипті Едварда Чікоша звернулась до Президента України

StopCor
StopCor

StopCor

Дочка засудженого в Єгипті Едварда Чікоша звернулась до Президента України

У своєму зверненні дівчина зазначає, що сприяння Президента Порошенко є останньою надією на звільнення її батька.

Питанням екстрадиції в'язня вже займаються у Міністерстві закордонних справ, Міністерстві юстиції та Державній міграційній службі, але так як рішення у справі Чікоша лежить у політичній площині, необхідно пряма участь й голови держави.

"Зараз мій батько знаходиться у в'язниці найсуворішого режиму і вже шість років перебуває в жахливих умовах. З урахуванням його хвороби, я думаю, він не зможе протриматися довше ... Я прошу Вас написати лист Президенту Єгипту Абдул-Фаттах Ас-Сісі з проханням екстрагувати мого батька. Зараз Ви наша остання надія, - каже Ніколь Чікош".

Нагадаємо, що Едвард Чікош вже шостий рік перебуває в ув'язненні в єгипетській в'язниці Лиман Тора за звинуваченням у підготовці до терористичного акту. Доказів його провини немає, але так як Чікош був засуджений до двадцятип'ятирічного ув'язнення судом військового часу і проходив у справі про контрабанду зброї, то питання його екстрадиції значно ускладнюється.

Будучи представником однієї з великих туристичних фірм, Чікош врятував сотні українців під час операції Литий Свинець в Секторі Газа.

Звернення Ніколь Чікош розміщено на сторінці в соціальній мережі Facebook, присвяченій звільненню Едварда

Другие новости